Hoi Pieter,

Enorm bedankt voor de prachtige, moderne dienst op onze bruiloft in juli 2016.

Veel gasten waren verbaasd dat de dienst eigentijds was en jij zo sympathiek. Bedankt voor het mede moelijk maken van de mooiste dag van ons leven.

Groetjes,

Bianca & Wouter

Lieve Pieter,

Wat zijn we blij met de ceremonie! En wat zijn we blij dat we jou tegengekomen zijn! We hebben op de dag zelf niet de kans gekregen om je uitgebried te bedanken, maar hierbij nog een klein berichtje van gelukkige newlyweds als bedankje voor de onvergetelijke ceremonie. Je woorden zowel over religie als over ons als koppel deed ons heel erg goed en we hebben ontzettend veel complimenten gekregen over de ceremonie. Dank ook voor je flexibiliteit! Dat we dogmatiek altijd mogen vermijden en dat God ieder van ons mag zegenen, welk pad we ook bewandelen. Mocht je ooit naar Jeruzalem komen (onze woonplaats), dan ben je van harte welkom bij ons te logeren.

Warme groet,

Christiaan & Fardau

Beste Pieter,

Wij genieten nog helemaal na van de dag. Wat heb jij het perfect gedaan. Je heb niet alleen ons maar ook vele andere geraakt met de ceremonie. Zodra wij alle foto’s hebben willen we je graag uitnodigen. Bedankt dat we dit met jou hebben mogen maken

Lieve groet,

Bart & Helen

Hallo Pieter,
Zo, eindelijk hebben we ons trouwalbum gekregen en we zijn er heel blij mee. We kijken heel graag terug naar onze mooie dag! Zo veel emoties, zo veel indrukken… het was echt geweldig!
Van harte bedankt voor de mooie ceremonie! We waren heel er blij mee! Je hebt echt onze dag gered (nadat de ambtenaar zijn werk niet zo goed gedaan heeft…).
Je zei dat je graag langs wilt komen om samen de trouwalbum te bekijken? Wil je dat nog steeds? We zouden het heel mooi vinden.
Je bent van harte welkom.
Van harte bedankt voor alles en we wensen jou en je familie een goede tijd.
Groetjes,

Manuela & Koen

Hoi Pieter,
We hebben zojuist het filmpje teruggekeken van onze ceremonie en willen je via deze mail hartelijk bedanken voor de mooie woorden. We hebben veel positieve feedback gehad op de inzegening van de aanwezige gasten..De invulling zoals door jou gegeven aan de inzegening sprak ook ons erg aan.
Ook je humor tijdens de inzegening vonden wij geweldig – zeker de Star Trek referentie was top (en sprak 2 fans in de zaal erg aan!). Al met al vinden wij dat de inzegening de perfecte balans had tussen enerzijds de traditie en rituelen, maar anderzijds ook de humor en je persoonlijke invulling waardoor de inzegening voor iedereen aansprekend was.
Nogmaals hartelijk bedankt en we spreken elkaar nog na onze huwelijksreis!
Groetjes,

Wendy & Mark

Goedemorgen Pieter,
Zo…we zijn weer terug van vakantie en het normale leven is weer begonnen. We willen jou heel erg bedanken. Het was mooier dan we gehoopt hadden en we hoorden heel veel positieve geluiden van onze vrienden en familie. Iedereen kon zich ermee identificeren en vond het heel mooi verwoord. We hebben een fantastische dag gehad waar we met heel veel plezier aan terug denken. We zijn op huwelijksreis naar de Malediven geweest, waar we ook nog een fotoshoot hebben gedaan met onze bruidskleding aan:) Bijgevoegd van foto’s.
We nodigen je graag uit voor een kopje koffie in het Haagse om de foto’s te bekijken! Het boek is nog (lang) niet klaar, maar we kunnen de foto’s natuurlijk wel op de televisie laten zien.
Een heel fijn zonnig weekend gewenst!
Groetjes,

Marjon & Jasper

Beste Pieter,
Omdat we niet weten of we je nog zullen spreken, willen we je via deze weg bedanken voor de mooie woorden die je hebt gesproken tijdens onze huwelijksvoltrekking. we hebben ervan genoten en zijn dankbaar voor alle tijd die je aan ons besteed hebt!
het weekend / de dag was 1 groot succes voor ons! We zijn ook heel blij met het mooie tegeltje met tekst (pronkt op onze schouw).
Dank je wel! Heel veel succes met je werk en we hopen dat je vele mensen zo mooi mag begeleiden.

Eelco & Hedwig

Beste Pieter,
Het is alweer een week geleden dat wij zijn getrouwd, de tijd is zo snel gegaan voor ons.
We zijn net terug uit Parijs, waar we een geweldige tijd hebben gehad. Wij willen je graag bedanken dat je onderdeel was van het succes van onze trouwdag.
Hartelijk dank voor je mooie kerkdienst, wij hebben er erg van genoten.
Veel liefs,

Clemens & Vanessa

Hallo Pieter,
wij hebben elkaar sinds 30 mei niet meer gesproken. Uiteraard zijn we intussen heerlijk op honeymoon geweest, maar inmiddels ook alweer bijna twee weken terug.
Langs deze weg wilden wij je nog wel even laten weten dat we erg blij zijn dat je erbij was. Blij dat je ons hebt ingezegend, blij dat je met je humoristische aanwezigheid onze dag een speciale invulling hebt kunnen geven.
Het was in één woord; geweldig.
Jouw deel was perfect. Al onze vrienden en familie vonden dat je echt een toevoeging was aan onze huwelijksdag. De diepere inhoud en betekenis, de rituelen, de inzegening, de humor 😉
We hebben wat foto’s ontvangen, over enkele weken krijgen we ze in hoge resolutie. We sturen je uiteraard een paar mooie kiekjes toe.
Als we elkaar nog gaan spreken (dat had je toch gezegd?) graag tot dan!
En anders enorm bedankt. We zullen je zeker aanraden!
Groeten,

Remko & Esther

Hallo Pieter,
Met schaamrood op de kaken, sturen wij je deze mail.  Maar beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. Inmiddels alweer acht maanden geleden zijn wij getrouwd, en we hebben na deze fantastische dag helemaal geen contact meer met je gehad. Maar dat wil helemaal NIETS zeggen over hoe jij onze ceremonie hebt begeleid. Want wat was het geweldig! Ook nu nog kunnen wij de dag nog als de dag van gisteren herinneren.
Je hebt de ceremonie begeleidt, precies zoals we in onze gedachten hadden. Laagdrempelig en toegankelijk. Zo hebben wij, en ook onze gasten het ervaren. Van veel enthousiaste gasten hebben we te horen gekregen dat ze je erg goed vonden en het werd gewaardeerd dat je met respect omging met niet-gelovigen en hen ook in hun waarde liet. Er was ook plaats voor humor, en dat was leuk.
In de gesprekken die we vooraf met je gevoerd hebben, heb je een aardig goed beeld weten te vormen over onze relatie. We vonden dat je dit mooi hebt verwoord. Sias als de stabiele factor in de relatie, waar ik met mijn enthousiasme tot rust kan komen. Hoewel ik (Janina) daarna vaak te horen heb gekregen dat ik blijkbaar de onstabiele factor ben (met een knipoog hoor!), moet ik je nageven dat je dit goed hebt ingeschat.
Jouw mooie woorden, de sfeer van de ruimte, het fantastische koor en al onze geliefde gasten om ons heen hebben de ceremonie onvergetelijk gemaakt! We hebben volop genoten!
Verder gaat het erg goed met ons. We hebben in januari ons eerste huis gekocht en krijgen volgende week dinsdag de sleutel. Iets waar we ontzettend naar uitkijken. Weer een mooie stap in ons nog prille huwelijksgeluk!
Pieter, nogmaals hartelijk bedankt voor de mooie ceremonie en alle fijne gesprekken die daaraan vooraf gingen. Excuses dat we niet eerder contact met je hebben gehad. Mocht je uitgebreider willen ‘evalueren’ of  weer eens in de buurt zijn, je bent altijd welkom.
Hartelijke groeten,

Sias en Janina

Beste Pieter,

Nog hartelijk dank voor de prachtige ceremonie tijdens ons huwelijk.

Wij hebben een prachtige dag gehad en denken er nog iedere dag met veel plezier aan terug.

Groet,

Kim & Maurice

Beste Pieter,

We hebben een onvergetelijke huwelijksdag beleefd. Veel dank voor jouw bijdrage hieraan. De viering in de kerk hebben wij als heel persoonlijk en bijzonder ervaren en velen van onze gasten met ons, zo bleek uit de reacties. Het heeft heel goed kunnen vertalen hoe wij ons voelen ten aanzien van het huwelijk.

Het traject voorafgaand aan de dag en onze gesprekken met jou vonden wij ook heel prettig en interessant. Leuk om zo naar dit grote moment toe te leven.

Veel dank voor je bijdrage aan de liturgie en support in de huwelijkse voorbereiding.

Wij hopen tot gauw weer eens.

Hartelijke groeten,

Pieter & Sophie

Hallo Pieter,

Wij willen je bedanken voor de MOOIE huwelijksinzegening op 7 september, deze was nog mooier dan we verwacht hadden, geheel ontspannen, mooi, duidelijk en ook met een knipoog naar de humor toe, je bent die avond veel te sprake geweest men vond het helemaal TOPPIE, ook de foto’s in de kerk/kapel zijn uitstekend geworden.
Pieter, ook de trouwbelofte was een daverend suc6, inmiddels is er weer een auto bij [jaguar XJ] tenslotte men was het er mee eens in de belofte…………….nogmaals iedereen vond het een zeer speciale mis !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zeer mooi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deze  inzegening zal altijd in ons geheugen zijn, kortom Pieter je krijgt van ons de warme douche ………zoals men wel eens zegt.

Hopen je nog eens te spreken.

John & Mariette

Hallo Pieter,

Mede dankzij jouw inbreng hebben we een onvergetelijke bruiloft gehad!

De ceremonie vond ik persoonlijk het mooiste moment van de dag! Heerlijk ontspannen in het weiland met de koeien op de achtergrond! Mooier had ik het niet durven dromen. We hebben veel complimenten ontvangen over hoe jij de ceremonie vorm hebt gegeven!

Met vriendelijke groeten,

Niels & Stefanie

Hoi Pieter,
Onze trouwdag is voorbij en onze huwelijksreis is begonnen. We kunnen een week vol praten over alle mooie momenten. We willen je hartelijk danken voor de mooie ceremonie die je voor ons gaf. Je teksten, voordracht, enthousiasme en verhalen heeft het tot iets prachtigs gemaakt. Dank je wel hiervoor!
Groetjes,

Shirley & Daniël

Beste Pieter,

Dankjewel dat je mogelijk hebt gemaakt wat ons onmogelijk leek: een kerkelijke inzegening in een persoonlijk en modern jasje! We vonden het een hartverwarmende trouwceremonie. Anderen vonden het ook prachtig en “helemaal Floris en Annelies”. Dus:)

Tot gauw!

Groet,

Floris & Annelies

Hallo Pieter,
Wat zijn wij blij met de keuze voor jou. Je deed het erg goed en dat leidde tot een prachtige ceremonie. Wij hebben ontzettend veel complimenten over de ceremonie gekregen!
Groeten
Daniël & Denise

Hoi Pieter,

We willen je nog hartelijk bedanken voor je mooie huwelijksinzegening gisteren.

Het was zoals we gehoopt hadden.

We vonden het een hele mooie ceremonie en kregen achteraf ook van veel gasten te horen dat zij dit ook vonden.

Dus nogmaals heel erg bedankt en tot over een tijdje.

Groetjes,

Marco & Maayke

Dear Pieter,
It was perhaps a bit of a messy day Saturday – but it couldn’t be more perfect for us. We had a wonderful day.
Thank you very much for your blessings and wise words which we will carry with us the rest of our journey in life together.
We very much enjoyed it and you made it special.
Thank you again.
Warm wishes,

Merel & Natale

Hoi Pieter,

We zijn weer terug van vakantie en willen je langs deze weg nog eens bedanken voor de prachtige ceremonie.
Er waren veel mensen die met complimentjes voor je klaar stonden. Met name de niet christelijke garde was verbaasd over het gebrek aan stijfheid bij de dominee; blij dat we dat vooroordeel meteen weg hebben kunnen nemen 🙂

groetjes

Robert, Marianne & Rosalie

Beste Pieter,

Wij vonden het heel fijn dat u onze huwelijksinzegening deed. De plechtigheid was nog mooier dan wij hadden verwacht. De plechtigheid vonden wij heel persoonlijk en de omschrijving over ons klopte helemaal. Alles wat er werd verteld was voor iedereen te begrijpen, zelfs door de mensen die niks met het geloof hebben.

De foto’s krijgen wij als het goed is volgende week op cd. De film moet nog goed inelkaar worden gezet, wanneer dat precies af is weten wij niet. Natuurlijk zullen wij een aantal foto’s en het stuk film met de huwelijksinzegening erop naar u doormailen of opsturen.

Aankomende week bellen wij wel even om een afspraak te maken, wij vinden het leuk om nog een keer wat af te spreken.

Tot snel.

Bas & Colinda

Beste Pieter,

Wij hebben genoten van ons huwelijk. Jouw bijdrage heeft daar een belangrijke rol in gespeeld. Je hebt op een bijzondere manier een brug geslagen tussen de mensen die geloven en die niet geloven.

Ook in de voorbereiding hebben wij ons steeds gehoord gevoeld, ik kreeg de ruimte om te zorgen dat het niet te zwaar werd waar Esther de kans kreeg om te zorgen dat de dienst voor haar voldoende diepgang had. Het resultaat was wat wij ervan hoopten, dank daarvoor.

Misschien hebben we je in oktober weer nodig als ons kind is geboren.

Hartelijke groet en dank voor een fantastische huwelijksdienst,

Bas & Esther

Beste Pieter,
Na 5 mei hebben wij de tijd genomen om goed bij te komen van onze feestelijke huwelijksdag.
Wat een prachtige ceremonie heb jij ons gegeven Pieter…Wim en ik zijn er nog steeds ondersteboven van.
De inzegening was persoonlijk én zeer emotioneel…. je hebt ons een prachtige herinnering meegegeven.
Onze daggasten waren ook zeer onder de indruk van de ceremonie.
De muzikale invulling die jij samen met Scarlett Art had afgestemd, maakte het helemaal af!
Deze gehele ceremonie was meer dan wij ooit hadden kunnen bedenken. Dankjewel hiervoor!

Hartelijke groeten,

Denise & Wim

Beste Pieter,

We willen je heel heel hartelijk bedanken voor de mooie manier waarop je onze huwelijksinzegening hebt gedaan.
We kijken daar met een heel warm en fijn gevoel op terug. De gasten waren ook heel enthousiast hoorden we na afloop.
De huwelijksinzegening heeft echt een grote toegevoegde waarde gehad voor ons op die dag.

De huwelijksdag was voor ons een topdag, alles ging super en het weer werkte ook goed mee.
De eerste 70 foto’s zijn binnen, en zijn geweldig geworden.

We zouden het leuk vinden om van jou te horen hoe jij de dienst hebt ervaren. Jij keek als enige van ons de zaal in
en dat is natuurlijk ook weer anders.

Paul en ik hebben de hele dag gestraald van oor tot oor.

Paul en ik vonden het heel bijzonder dat we allebei vrijwel tegelijk onze tranen even de vrije loop lieten gaan tijdens de dienst, dat was nadat we ja hadden gezegd tegen elkaar en voor de kerk man en vrouw werden en de muziek begon te spelen.

Nogmaals heel veel dank voor je bijzondere bijdrage op onze trouwdag !

Vriendelijke groeten,

Paul & Jacqueline

Hai Pieter !

Olaf en ik zijn net een paar dagen terug van Lombok en Bali, een geweldige reis met lekker veel luxe, veel snorkelen en ontspannen aan het strand en zalige wandelingen tussen de rijstvelden…iedereen sprak vol lof over de eigentijdse ceremonie, vond dat ze heel goed bij ons paste en waren in de wolken over jou…wij ook trouwens ;-)…we hebben een leuke trouwvideo samengesteld die we anders binnenkort samen nog eens kunnen bekijken, als we nog eens afspreken.
Ook heb ik nog een vraagje voor jou : onze ceremoniemeesters Naat en Guido vonden de teksten van Toon Hermans en Huub Oosterhuis ontzettend mooi en ze vragen of wij die teksten hen kunnen doormailen…zou jij anders die teksten naar ons kunnen mailen zodat ik die hen kan bezorgen ? Alvast bedankt hiervoor en tot heel snel ! Ik mail later ook nog wat fotootjes door !

Veel liefs,

Sarah & Olaf

Beste Pieter,

Hartelijk dank voor jouw zeer bijzondere bijdrage op onze trouwdag. Mede dankzij deze persoonlijke inzegening is dit de mooiste dag uit ons leven geworden.
Wij wensen jou en jouw gezin fijne feestdagen en een fantastisch 2012.

Rogier & Marijne

Beste Pieter,

Na alle drukt van de afgelopen tijd. Nu even tijd gevonden om je te bedanken voor jouw geweldige bijdrage aan onze dag. We hebben zoveel positieve en leuke reacties gehad over hoe jij de ceremonie hebt geleid. We zijn blij dat je ons hebt willen trouwen en kijken ook terug op een bijzondere dag! Zodra de foto’s binnen zijn, zal ik er eentje toesturen.

Heel veel liefs,

Ronald, Xuan, Mila & Max

Beste Pieter,

Hier dan eindelijk een berichtje van ons! Wij wilden namelijk u al een hele tijd mailen, maar we waren eerst op huwelijksreis waardoor we ook niet hebben kunnen mailen.

Wij wilden u nogmaals ontzettend bedanken voor uw huwelijksinzeginging. Het is tot nu toe de mooiste dag van ons leven, mede dankzij uw mooie inzegening! Ook waren onze genodigden heel erg enthousiast over u. Iedereen vond de huwelijksinzegening prachtig, en echt bij ons passen!

Wij hebben al wat leuke foto’s gezien, ook van de huwelijksinzegening. We kunnen deze alleen nog niet mailen, omdat we ze zelf nog niet hebben. Zodra deze er zijn zullen we ze mailen.

Remko & Mariëtte

Beste Pieter,

Graag wil ik je ook namens Elly nogmaals bedanken voor de persoonlijke manier, waarop je dienst van Irene en Paul hebt geleid. Je hebt er voor ons – en vele andere aanwezigen – een onvergetelijke plechtigheid van gemaakt. Ook de gesprekken met jou tijdens de bruiloft en op weg naar Innsbruck vonden wij heel plezierig en persoonlijk. Wij zullen zeker, als wij daar een vraag over zouden krijgen, mensen naar jou verwijzen.

Heel veel groeten, ook namens Elly,

Johan Zeilstra

Lieve Pieter,

Wij was het mooi onze ceremonie samen met jou en Pastoor Paes, wat hebben jullie het samen ontzettend goed en leuk gedaan, wij hebben er een hele mooie herinnering aan. Onze gasten vonden jou zo ontzettend leuk. Als onze gasten over de pastoor praatte die zo leuk was en ik vroeg: welke? Dan zeiden ze: niet die met de jurk, maar die andere! Jij hebt iets heel vriendelijks wat boven je hangt! Alles bij elkaar, en met de muziek erbij was het echt geweldig.

Lieve Pieter, wij willen jou dan ook heel hartelijk danken voor alles wat je voor ons gedaan hebt ervoor, en op onze mooie trouwdag.

Lieve groet,

Nico en Jose

Geachte heer Kuit,

Middels deze mail willen wij u heel hartelijk danken voor de mooie dienst die u verzorgde tijdens de huwelijksvoltrekking van Lisette en Dennis.
Voor ons was de dienst precies zoals het eigenlijk zou moeten zijn.
Een voorganger met een brede glimlach op zijn gezicht en die iedereen, gelovig of niet, in zijn en haar waarde laat en bij de dienst betrekt.
Met het besef dat het bruidspaar op zo’n dag in het middelpunt van de belangstelling staat (en niet zoals in vele gevallen de voorganger) maar ook met een duidelijk boodschap!
Zelfs gasten die absoluut niet kerkelijk zijn waren onder de indruk van de door u verzorgde dienst.
U heeft hiermee een bijzonder bijdrage aan deze werkelijk prachtige dag geleverd, waarvoor onze dank.

Wij hopen dat u uw werk nog vele jaren op deze manier mag uitvoeren en wensen u en uw gezin het allerbeste toe.

Nogmaals heel hartelijk dank.
Met vriendelijke groet,

Jaap en Ina (ouders van Lisette en inmiddels de schoonouders van Dennis.)

Beste Pieter,

Met zeer veel genoegen kijken wij terug naar ons huwelijk van afgelopen zomer in Frankrijk. Hierbij was de kerkelijke inzegening die jij verzorgde een absoluut hoogtepunt.

Niet alleen de gasten met een kerkelijke achtergrond hebben de dienst bijzonder gewaardeerd, ook de niet kerkelijke gasten hebben de dienst als zeer vreugdevol ervaren. Maar bovenal was het voor onszelf een onvergetelijke dag!

Wij willen je enorm bedanken voor de tijd die je erin hebt gestoken, voor je flexibiliteit en voor onze leuke gesprekken.

Veel succes met HuwelijksInzegening.nl en wellicht tot ziens.

Met veel groeten,

Marike & Olivier

Pieter,

namens ons beiden heel veel dank voor je geweldige inzet, super dienst, prachtige woorden en lieve wensen. We hebben alleen maar comlimenten mogen ontvangen over hoe de dienst was. Dank!
Het was voor ons echt een onvergetelijke ervaring en dag. We hebben van iedere seconde genoten.

Liefs van ons beiden!

Hans & Marja

Ha Pieter,

We kijken terug op een geweldige dag. De kerkdienst die je hebt geleid was ook geweldig, we hebben niets dan positieve reacties gekregen van de mensen die erbij waren, zowel gelovig als niet-gelovig. Nog zeer bedankt daarvoor! Maar we spreken elkaar nog ergens de komende weken/maanden.

mvg en succes in alle drukte,

André & Annemieke

Hoi Pieter,

Wat hebben wij zaterdag een geweldige dag gehad. Fantastisch ook zoals je ons en onze gasten hebt toegesproken en de zegen hebt uitgesproken. Iedereen was onder de indruk en kijken er met een goed gevoel op terug.

Hartelijk bedankt en tot ziens,

Jeannet & Benny

Hoi Pieter,

we willen jou alsnog van harte bedanken voor de mooie huwelijksinzegening op de 13e!
Je hebt een bijzonder mooie bijdrage geleverd op onze super mooie dag.
Pieter Bedankt.
We sturen je nog een foto als aandenken, of voor de muizen dat mag je zelf weten hihi.

Saskia & Ted & kleine Isabella

Beste Pieter,

Hartelijk dank voor een zeer originele, onvergetelijke inzegening!

Hartelijke groet,

Leonard & Rolieke

Beste Pieter,

Geweldig dat je ons hier in Cugnon (België) de huwelijksinzegening hebt gegeven! We voelen ons zo bevoorrecht en dankbaar!

Heel erg bedankt!

Groet,

Saskia & Joost

Lieve Pieter,

Het terugkijken deze week op de trouwdag van Maartje en Wouter en Dieuwertjes doop, geeft genoeg stof tot nadenken. Vreugdevolle gedachten en daar maak jij ook deel van uit. Daarom wil ik je nog eens bedanken voor je inzet en je scherpe mensenkennis. De vanzelfsprekendheid waarmee je de ceremonie leidde, spreekt van grote ervaring en inzicht. Je aanpassen met groen overhemd, “” andere bril””, laat je zorgvuldigheid zien. Tel daar bij op het buitengewoon prettig gesprek wat wij hadden aan tafel, de avond ervoor, dit alles maakt ook , naast de rest van het feest, dat wij allen op een schitterende dag kunnen terug kijken.

Zonder de hulp van Engelen en God, had de dag er toch ook anders uitgezien. Maar jouw stuk was hetzelfde gebleven. Klasse.

Hartelijke groeten en liefs, dank, veel goeds voor jullie gezin.

Elisabeth Bruning- van Dijk, moeder van bruid Maartje.

Beste Pieter,

Wat een prachtige inzegening heb je ons gegeven! Vol humor, diepgang en ontroering. Dank je wel!

Saskia & Herbert

Lieve Pastor Pieter,

Het was een onvergetelijke huwelijksinzegening, precies zoals we wilden. Veel lof voor de persoonlijke aandacht, en al de tijd die je ons gegeven hebt!

Isabelle & Ryan

Hallo Pieter,

In één woord: fantastisch! We hadden hoge verwachtingen, maar die zijn ruim overtroffen! Ook de tijd en aandacht voorafgaand aan de inzegening van ons huwelijk hebben ons erg goed gedaan. je bent een freelance dominee die een pluim verdient!

Henk & Diana

Lieve Pieter,

De dominee van onze dromen, dát ben je. Je hebt onze huwelijksinzegening met hart en ziel vorm gegeven. Dank je wel daarvoor. We zullen je niet vergeten.

Jeroen & Michelle

Beste Pastoor Pieter,

Hartelijk dank voor alles wat je voor ons gedaan hebt. De gesprekken, je vriendschap, gevolgd door een prachtige zegen over ons leven en huwelijk. Niet alleen wij, maar onze hele familie, onze vrienden, iedereen was diep onder de indruk! Dank je wel!

Floris & Alinde