Voor iedereen die niet in de kerk kan of wil trouwen.

Je bezoekt geen kerk (meer), maar wilt wel een zegen over je huwelijk? Je hebt redenen om je huwelijk niet in de kerk in te laten zegenen, of de mogelijkheid daartoe ontbreekt?  Of één van jullie gelooft, maar de ander niet? Jullie willen je homohuwelijk laten inzegenen? HuwelijksInzegening.nl wil jullie graag van dienst zijn. Pieter geeft, samen met jullie, vorm aan de huwelijksinzegening van jullie dromen. Pieter neemt daarvoor de tijd: In een viertal voorgesprekken leren Pieter en jullie elkaar kennen. Door deze persoonlijke werkwijze ontstaat er een band tussen jullie en Pieter, zodat de inzegening een mooi en persoonlijk karakter krijgt. Pieter zegent jullie huwelijk in op elke door jullie gewenste locatie, in binnen- en buitenland. Bijvoorbeeld wanneer jullie al samenwonen. Of wanneer één  van jullie wel gelooft en de ander niet. Misschien bezoeken jullie nooit een kerk of willen jullie een geheel eigen invulling aan de huwelijksinzegening geven. Of jullie vinden de kerk te traditioneel.

HuwelijksInzegening.nl is juist voor dié mensen opgericht door Pieter. Omdat mensen waardevol zijn. Omdat júllie waardevol zijn. Katholiek, protestant, evangelisch of iets anders? Pieter wijst geen enkele gezindte af. Want respect voor elkaar is onze drijfveer. Trouwen is niet zomaar iets. Je ‘werkt’ er samen naar toe. Elkaar trouw beloven. De rest van je leven samen optrekken, als partners, als minnaars, als vrienden. Jullie willen dan ook dat het een bijzondere dag wordt. Een dag die naadloos aansluit op jullie wensen en verlangens. Bij HuwelijksInzegening.nl heb je volledige inspraak.

Eén ding is zeker: júllie hebben het laatste woord. Pieter zorgt voor een huwelijksinzegening op elke locatie van jullie keuze.

 

Tarieven
Wij hanteren vaste tarieven. Is het tarief voor jullie niet haalbaar? Aarzel dan niet om dat aan ons te vertellen. We vinden dan samen altijd een oplossing.

Omdat iedereen meetelt.

Voor iedereen die niet in de kerk kan of wil trouwen.

Je bezoekt geen kerk (meer), maar wilt wel een zegen over je huwelijk? Je hebt redenen om je huwelijk niet in de kerk in te laten zegenen, of de mogelijkheid daartoe ontbreekt?  Of één van jullie gelooft, maar de ander niet? Jullie willen je homohuwelijk laten inzegenen? HuwelijksInzegening.nl wil jullie graag van dienst zijn. Pieter geeft, samen met jullie, vorm aan de huwelijksinzegening van jullie dromen. Zij nemen daarvoor de tijd: In een viertal voorgesprekken leren Pieter en jullie elkaar kennen. Door deze persoonlijke werkwijze ontstaat er een band tussen jullie, zodat de inzegening een mooi en persoonlijk karakter krijgt. Pieter zegent jullie huwelijk in op elke door jullie gewenste locatie, in binnen- en buitenland. Bijvoorbeeld wanneer jullie al samenwonen. Of wanneer één  van jullie wel gelooft en de ander niet. Misschien bezoeken jullie nooit een kerk of willen jullie een geheel eigen invulling aan de huwelijksinzegening geven. Of jullie vinden de kerk te traditioneel.